Til den frihed har

Kristus befriet os...

Er du interesseret i at vide mere, er du velkommen til at kontakte formanden, Peter Sejergaard-Sørensen:

• på telefon 97 38 28 13
  • eller skriv en e-mail til formand(a)spjaldfrimenighed.dk

Vi har et ønske om, at flere mennesker må finde den frihed, Jesus kan give.

Den frihed fører Gud mennesker ind i, ved at man lytter til Guds ord.

Herunder er der nogle lydfiler på godt tyve minutter, som blandt andet taler om den frihed, som Jesus befrier os til:

• Der er mange, der siger, at de er kristne. Men "Hvordan kan jeg vide, om jeg er en kristen?" - det emne handler denne lydfil om. - Download lydfilen her.

Taleren er Johnny Søndberg-Madsen, som er præst i Torslev og Østervrå i Nordjylland.

• En lydfil over Johannes evangeliet, kapitel 8, vers 30-41, hvor Jesus bl.a. siger: "Hvis altså Sønnen får gjort jer frie, skal I være virkelig frie." - Download lydfilen her

Taleren er Hans Erik Nissen, som har været forstander på Luthersk Missionsforenings Højskole.

Lydfilerne ligger på en hjemmeside, der hedder www.lysetoglivet.dk.

Det er Norea Radio Danmark, som står for siden.

Luthersk

Missions